Наши съграждани са преживели кошмарно пътуване към Франция. Те все

...
Наши съграждани са преживели кошмарно пътуване към Франция. Те все
Коментари Харесай

Жестокост с пътуващи българи

Наши съграждани са претърпели кошмарно пътешестване към Франция. Те към момента са в рейса и мръзнат, откакто са имали доста неприятна преживелица. Фирмата " Юнион Ивкони " е провела пътешестване от България до Франция. Автобусът обаче се скапва по път. Нашите съграждани са блокирани на бензиностанция 17 часа, до момента в който пристигна втори рейс, който да си закара до дестинацията им.

" С рейса, който ни изпратиха, михахме Хърватия, влязохме в Словения и той се скапе. Вторият рейс също се счупи. Никой не знае за какво. Водачите съумяха нещо да създадат и тръгнахме още веднъж, само че ние се притеснявахме от самото начало дали той няма да се скапе. Има жена с малко дете, дете на три години и момиче-инвалид ", декларира Анка Стоянова пред bTV, която и в този миг се намира в рейса. " Парното не работи във втория рейс. Всички стоим и мръзнем даже и сега. Сега пътуваме, в Италия сме, някъде към Венеция и пътуваме опаковани ", признава тя. " И вторият рейс пристигна от България. На бензиностанцията, на която се скапе първия рейс, получихме вода от 500 мл., един хотдог и за обяд по един сандвич. Не е ясно по кое време ще пристигнем във Франция. Водачът споделя, че не знае по кое време ", съобщи Анка Стоянова.

" Половината пасажери в рейса са за Лион. Никой не ни е споделил, че ще минем още 1000 км., с цел да стигнем до Лион обаче. Ние в този момент би трябвало да минем Монако, Ница, Марсилия и чак тогава ще стигнем Лион. Като си взимах билета, даже и като го заверявахме, не ни споделиха какъв ще е маршрутът. Билетът съм си го взела още ноември. Никой обаче не сподели, че ще пътуваме в ексклузивен рейс ", съобщи тя. " На пасажерите бяха раздавани стекове с цигари, само че аз не съм взимала. Раздадоха първо, след това си ги събраха. Водачите раздаваха стековете. Не се случва това за първи път. Това е просто като услуга към водачите ", разкри още пътничката. В ефир се включи и представител на компанията " Юнион Ивкони ".

По телефона с Антон Хекимян беседва шефът за връзките с обществеността Весела Смилец: " „ Смятам, че изречените думи са много мощни. Част от тази информация аз не владея. След приемане на информация за казуса, който е зародил по път, е изпратен авариен рейс. Всички са реагирали съгласно метеорологичната конюнктура в Европа. Автобусите ни са много нови. Не мога тъкмо да ви кажа на какъв брой години са ", съобщи тя. " Нямам информация на хората да не им работи парното. Знам, че пътуването продължава добре, макар закъснението ", добави Смилец. " Има доста пасажери нашата компания и са били извозвани в допълнение. Това е ексклузивен курс. Не знам дали има сходно заобикаляне, само че желая да кажа, че пасажерите са били настанени на топло място и два пъти им е била раздавана храна, топли питиета и вода ", оправда се тя. " Пътниците са получавали своевременна информация за всичко. Клиентите е трябвало да се известени, че ще заобикаля рейсът. Стековете с цигари, които са раздавани, ме озадачават. Искам и още някой пасажер да го каже това " приключи Смилец.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР