"Нашето разбиране е, че е в рамките на това Народно

...
"Нашето разбиране е, че е в рамките на това Народно
Коментари Харесай

Илхан Кючюк: Всички в ДПС се притесняват за живота на Доган и Пеевски

"Нашето схващане е, че е в границите на това Народно заседание, няма запас за ново болшинство ", съобщи евродепутатът и ръководител на младежкото Движение за права и свободи Илхан Кючюк  Илхан Кючюк Илхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 година в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 година е в предаването "Неделята на Нова ".

Той напомни, че още през цялото време на това държавно управление, Движение за права и свободи е съпротива. "От момента на влизането във властта на националистите, ние показахме ясно отношението си към кабинета и продължаваме да твърдим, че не направихме нито една основна промяна и в това време не стоим добре в Европейски Съюз, добави Кючюк. Като зрели политици обаче ние не призоваваме към вандализъм и това ясно се видя по време на митингите в „ Росенец “, добави той.

Протестиращите там бяха разнообразни, едни, които чупиха рейсове и се опитваха да пробият кордона. На други настояванията бяха против политическата система и ние им казахме, че не това е мястото да стачкуват, добави евродепутатът, който сподели и снимков материал от вредите по рейсовете.

"Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския се опита да раздра политическия кордон, там имаше провокации ", сподели Кючюк и напомни, че от страна на симпатизантите на Движение за права и свободи не е имало експанзия.

"Ние не организирахме мероприятие с партийно-пропагандна цел, централата на Движение за права и свободи не се е намесвала ", добави Кючюк и изрече поздравления за зрялата реакция на полицията, която не е позволила случай.

"Едно нахлуване против почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган  Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, само че изкарва огромна част от е нахлуване против всички симпатизанти на Движението ", изясни Кючюк. Той добави, че младите имат персонален досег до него, той им е отделял задоволително време, с цел да изслушва концепциите и мненията им за развиване на Европа.

Ахмед Доган с изказване от "Росенец "

Всичко това не може нито да бъде купено, нито да бъде продадено, това е страст, която външни хора мъчно могат да схванат, сподели Кючюк.

Той съобщи, че след решението на Ахмед Доган  Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, само че изкарва огромна част от и Делян Пеевски  Делян Пеевски Бизнесменът и народен представител към този момент 4 мандата от гражданската квота на Движение за права и свободи Делян Пеевски е роден в София на да снемат защитата си от НСО, всички в Движение за права и свободи се притеснят за здравето и живота им. Политиците да би трябвало не се намесвят в работата на профилираните органи. Решенията би трябвало да се взимат професионално, а да не са съпроводени с политически квалификации, съобщи Кючюк и добави, че Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския не може да бъде притежател на всемогъща компенетност, тъй че да споделя кой да бъде охраняван и кой не.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР