Нашето писмо беше до Изпълнително бюро и до председателя на

...
Нашето писмо беше до Изпълнително бюро и до председателя на
Коментари Харесай

Петър Мутафчиев: Другарката Нинова да бъде спокойна и да бъде малко по-отворена към критиката

Нашето писмо беше до Изпълнително бюро и до ръководителя на партията Корнелия Нинова. В него изказахме някои терзания от дейностите на водача. Трябва да съблюдаваме правилата, които 125 години крепят Българска социалистическа партия. Българска социалистическа партия не е ГЕРБ. Българска социалистическа партия не може да бъде лидерска партия.

Това сподели в предаването "Беновска пита " по Канал 3 членът на Националния съвет на Българска социалистическа партия Петър Мутафчиев. "Трябва да има по-голяма отвореност към рецензията. Не постоянно рецензията е ориентирана единствено за промяна на водача на партията. Другарката Нинова би трябвало да бъде спокойна по тази тематика. Мястото за коментиране и обсъждане на проблемите в Българска социалистическа партия е Националния съвет, а не телевизионните студиа. Трябва да се съблюдават разпоредбите и правилата. На идващото съвещание на Националния съвет на 11 ноември ние ще сложим тематиката за основния редактор на в. "Дума ". Ако тази тематика не влезе в дневния ред, ние ще настояваме това да се случи и няма да се откажем ", безапелационен беше Мутафчиев.

"В момента се занимавам най-вече и главно с частен бизнес. Не се стремя към постове, тъй като за мен, когато се занимаваш с бизнес не би трябвало да искаш да участваш в ръководството на партията и страната. Не считам, че персоналното държание на Корнелия Нинова е политика на Българска социалистическа партия ", сподели още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР