Нашето желание е коалицията ни да се разшири до времето

...
Нашето желание е коалицията ни да се разшири до времето
Коментари Харесай

Светослав Малинов: ДСБ би могла да бъде дясната алтернатива на ГЕРБ

Нашето предпочитание е обединението ни да се разшири до времето на изборите за Европейски парламент. Като човек, представляващ демократична България, задачата на нашата партия е да изградим ясна дясна опция на ГЕРБ и Евроизборите са една добра опция да покажем, че сме подготвени да управляваме страната. Ние единствени можем да предложим нещо ново, тъй като отговаряме на публичната нужда.

Това показа в предаването,,България сутрин'' по Bulgaria ON AIR евродепутатът и член на ДСБ Светослав Малинов.

,,Може би фактът, че не сме в Народното събрание ще изиграе положителен фактор. Осъзнали сме грешките си от предишното и няма повече да ги повторим'', добави Малинов.

,,Вярвам, че в Европейски Съюз ще стартира ново равнище на интеграция, в случай че след Евроизборите пристигна огромно проевропейско мнозинство'', уточни той.

,,Тежестта на една страна във външната политика зависи от това по какъв начин е вътрешно уредена. Това че сме на Балканите и в Европейски Съюз ни разрешава да изиграваме понякога някаква позитивна роля, само че ние никога не можем да бъдем образец за господство на закона и независимост на словото'', приключи евродепутатът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР