Нашествие на жандармерия в Благоевград10 автомобила на жандармерията-по пет микробуса

...
Нашествие на жандармерия в Благоевград10 автомобила на жандармерията-по пет микробуса
Коментари Харесай

Нашествие на жандармерия в Благоевград

Нашествие на жандармерия в Благоевград
10 автомобила на жандармерията-по пет микробуса и леки автомобила се бяха наредили по обяд през днешния ден пред полицията в Благоевград, съобщи кореспондентът на БГНЕС в града.

След къс инструктаж, извършен пред постройката на Първо РУП, жандармеристите напуснаха града в 12.50 часа. В 12.20 ч. през днешния ден в града откъм Дупница са влезнали и пет черни джипа на жандармерията, които не се бяха паркирали пред полицията.

На този стадий не е ясно, дали става дума за началото на акция или неин край.

Такова настъпление на жандармерия в Благоевград не е имало от митингите против горивата и обществената неправда от ноември и началото на декември м.г.

Преди три дни акция на жандармерията имаше в петричкото село Тополница, където бяха арестувани няколко лица, в които бяха открити 13 кг. амфетамини и 46 грама хероин. Каналът бе част от хасковския, където в турски ТИР бяха открити 46 кг. хероин.

А през вчерашния ден и на територията на област Благоевград бе извършена акция на Специализираната прокуратура, ДАНС и Групово дело БОП против чужденци, участващи в способа за парични преводи „ Хавала ”. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР