Нашенецът, убил италианка с буркан мармалад бил шокиран от извършеното

...
Нашенецът, убил италианка с буркан мармалад бил шокиран от извършеното
Коментари Харесай

Лъсна страшната истина как точно Дамян умъртвил 90-годишната в Милано

Нашенецът, умъртвил италианка с буркан мармалад бил шокиран от осъщественото от него закононарушение. 22-годишният Дамян Борисов Добрев, който умъртви 90-годишната Карла Боси, единствено се е вайкал пред прокурора по делото, написа в.”Джорно”. „ Какво направих, какво направих?”, повтарял непрекъснато той.

Дамян разказал на проверяващите по какъв начин се е озовал в фамилията на Карла Боси. Младият мъж е работил и живеел във фермата на жертвата в южните околности на Милано, където е осъществено закононарушението. Мотивът за убийството са пари.

Дамян бил от Плевен, където живеел оскъдно в покрайнините му. През 2015 година дошъл в Неапол, където осем месеца живеел на улицата. След това отишъл в Рим, където спял по пейките. Преди 3 година стигнал до Милано. Бил контузен по единия си крайник, живял и в една комуна. Там срещнал единия от синовете на Карла, „ в една църква, в която ходех често”. С помощта на обществените служби почнал да стажува и работи отвън комуната по план, който трябвало да свърши през февруари. На 4 януари обаче направил ужасното си закононарушение.

Източници от следствието показват, че тогава Дамян почукал на вратата на жилището на Карла, с цел да изиска дребна сума пари, съгласно Дамян – 20 евро. След като дамата му отказала, той я блъснал няколко пъти с буркан с мармалад, а след това по тила, след което завързал главата й с забрадка.

Предполага се, че Карла, която считала дребничкия Дамян за част от фамилията си, даже не е съумяла да реагира. След като направил закононарушението си, Дамян отместил натрупа от кухнята в спалнята, влачейки го за завързаните с парче плат китки. Според полицията кървавите следи по пода демонстрират, че българинът е влачил тялото безредно и комплицирано, тъй като се чудел какво да прави.

След това Дамян почнал да тършува на всички места, изпразвайки чекмеджетата и изсипвайки върху леглото наличието на чантата на дамата. Взел няколко чифта обеци и 150 евро от долап до вратата. Измъкнал от ръката на жертвата си и нейната брачна халка, на която е написано „ Нино и Карла, 2.10.1957”. След това Дамян се качил върху един велосипед и се насочил към центъра. Купил си алкохол в един бар или дискотека, „ не си припомням точно”, опитал се и да пуши марихуана, пил дружно с група девойки, както разказал пред прокурора.

Тримата други чужденци, живеещи и работещи с Дамян в къщата за селски туризъм „ Подере ронкето”, разказали на следователите за странния звук от работеща пералня, който чули през нощта. В коша за пране били открити облеклата, които Дамян носел по време на убийството, а на радиатора се сушели маратонките му.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР