Наше зайче красило кориците на италианското издание на Playboy, отмъква

...
Наше зайче красило кориците на италианското издание на Playboy, отмъква
Коментари Харесай

Наше зайче на „Плейбой“ отмъква Роналдо

Наше зайче красило кориците на италианското издание на Playboy, отмъква Роналдо!

Моделката и телевизионна водеща Петя Богданова от Карлово от години живее и работи в стилната столица на Италия Милано. Секси мацката има своя любимец в лицето на португалската футболна звезда Кристиано Роналдо и е подготвена да зареже влиятелната си кариера на Ботуша и да се изнесе към Арабския свят, с цел да бъде в обятията на футболиста на „ Ал Насър “.

" Харесва ми неговата амбициозност и по какъв начин от  оскъдно семейство е постигнал толкоз доста. За жал е ангажиран, само че съм подготвена да зарежа Италия и да отида при него в Арабския свят, в случай че имам опция ", споделя пред „ България Днес “ футболната коментаторка, която е фенка на „ Интер “.

Отскоро Богданова е водеща на ново предаване в италианския ефир. Всяка сряда от 19:00 онлайн дружно с главния водещ Мимо Пеше Петя проучва „ Топ Калчо “ мачовете, тактиките и тактиките на тимовете на Ботуша.

В края на май тази година Богданова стана шоу гърло в най-вървежното вечерно шоу по италианската телевизия „ Телелобардия “.

" Казва се „ Вива Антена 3 “ и се излъчва всеки петък от 23,30 ч. Там танцувам и асистирам на същия водещ Мимо Пеше. Предаването е развлекателно и е за скечове смешки и музика “, разкрива сексапилната карловка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР