Наше решение е да се отдръпнем за две обществени поръчки.

...
Наше решение е да се отдръпнем за две обществени поръчки.
Коментари Харесай

Шефът на Джи Пи Груп: Понесохме тежки загуби, няма да простим-отиваме на съд

Наше решение е да се отдръпнем за две публични поръчки. Законът ни разрешава. Ако не се отдръпнем, ще загубим всички средства. В момента сме очевидци на фойерверки в пространството. Сатанизират ни, от което ние поносим тежки финансови загуби. Това съобщи пред Нова тв Владимир Житенски - изпълнителен шеф на “Джи Пи Груп ”.
Тези два плана не ни интересуват. Линчуват ни обществено какъв брой сме неприятни строители. Улиците, по които се движат и метрото, което употребяват, са направени български строители. Това са техни татковци. Най-големият проблем е " Джи Пи ". Не взе участие единствено една компания в публичните поръчки. В този развой вземат участие доста хора-проектанти, снабдители, архитекти, строители и т. н.

Какво схващат критиците от хармония. Завършил съм художествена академия. Чакайте да стане площада, нали ще озеленим, ще сложим пейки. Оставиха други хора да вършат изводи. Когато градиш, искаш някой път да те потупат по рамото. Не съм имал диалог с премиера и държавното управление. Такъв може да има единствено на институционално равнище. Има запор на сдруженията, свързани с нас. Ние нямаме запор. Колкото по-бързо си почистим името, толкоз по-добре. С " Джи Пи " се събуждате и лягате. Определени медийни притежатели имат интерес от това. Ние си търсим правата.

Депозирали сме правосъдни искове. В този вид прогнила среда, в която се носим като зараза, хората се стряскат. Нито ще измъчвам себе си, нито обществото. Искат да има бистрота. Хайде в този момент тези, които викат за светлина, да полуотворен вратата. Има и други сектори.

Никога над нашата компания не е имало чадър-нито стопански, нито политически. Ние не сме инструмент за политически игри. Нека този площад да не се употребява за площад на политическата сцена. Печелим на най-ниска цена. И даваме оптимално качество. Зад " Джи Пи " груп стоят 2000 индивида. Това, че се познавам с някой, не значи, че стои зад мен. Това, че съм построил къща или парк, нищо не значи. Много тежки загуби сме понесли. На никой няма да извиним. Отиваме на съд. Ще решим ние да сме надзорен орган. Ще създадем Неправителствени организации и ние ще направляваме. В природата празни пространства няма.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР