Нашата цел не е да закрием Народното събрание или да

...
Нашата цел не е да закрием Народното събрание или да
Коментари Харесай

Тома Биков: Закони, писани преди 4 месеца, може да се окажат неадекватни

Нашата цел не е да закрием Народното събрание или да създадем по този начин, че Народното събрание да не работи, а да бъде лимитирано оптимално придвижването. Дали сме опция даже опозицията да свика Народното събрание с малцинство. Следващата седмица най-вероятно ще има съвещание. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за в предаването "Плюс-минус " по Нова телевизия.

По думите му Народното събрание не е спрял, разяснява той предлагането Народното събрание да спре работа по време на изключителното състояние по отношение на разпространяването на ковид.

Окончателно: Парламентът краткотрайно стопира работа

„ Необходимо бе да спре рутинното гласоподаване на работата на Народното събрание. Ситуацията се трансформира непрекъснато. След 2-3 месеца може всичко да е друго, а закони, писани преди 4 месеца, може да се окажат несъответстващи “, уточни Биков.

Биков недоумява за какво е бил нужен днешният спор, на който са се чули мнение, че вървим към тирания. „ Очевидно събирането на депутатите не е допустимо в този миг “, разяснява депутатът от ГЕРБ.

„ Догодина по това време ще има избори. Не мисля, че до тогава ще възникне някаква политическа рецесия. Цялото общество е насочило вниманието си в това да се минимизират следствията от рецесията. Българският народ е посочил, че се оправя в рецесии “, акцентира Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР