Нашата цел е Пловдив на здрави и образовани хора, заяви

...
Нашата цел е Пловдив на здрави и образовани хора, заяви
Коментари Харесай

Николай Радев: Разликата между нас и останалите е в...

„ Нашата цел е Пловдив на здрави и образовани хора ”, съобщи претендентът на Българска социалистическа партия за кмет на града Николай Радев на срещата с поданици на регион „ Източен ”. Заедно с инж. Йордан Василев - претендент за областен кмет, срещнаха присъстващите с предизборната платформа на социалистите „ Пловдив на хората ”.

„ Образование, опазване на здравето, демография и обществени действия са предпочитаните тематики в документа, който е отворен за гражданско присъединяване, с цел да стане основа на бъдеща управническа стратегия ”, уточни Николай Радев. Той заявява, че тенденциозното съсипване на общинските лечебни заведения би трябвало да бъде спряно.

По думите му участта на Белодробна болница, която е в регион „ Източен “, е надвиснала и над с МБАЛ „ Св. Мина “, а старанието на ръководещите е и тя да бъде ликвидирана. „ Така на гърба на здравето на пловдивчани градското управление се интересува единствено от постройките на лечебните заведения, към които има апетити ”, акцентира той.

За образованието шефът на Английската гимназия беше експертно безапелационен, че то е приоритет, тъй като е гаранция за бъдещето. „ Първо, образованите хора мъчно се манипулират. Второ, имат вероятност в бъдеще. И най-важното – нашите деца ще останат да живеят в Пловдив “, обоснова се той.

В подтекста на проблемите в район„ Източен “ Радев акцентира, че единственият метод, по който може да се избави и кв. „ Столипиново “, е образоване на децата. Това е дълготраен развой, който включва комплекс от ограничения и подходи, които очерта претендентът за областен кмет и основател на целева тактика за „ Столипиново “ Йордан Василев.

Демографската рецесия е проблем, който е във фокуса на социалистите, и претендентът за кмет на Пловдив набеляза решения. „ Подпомагане на младите фамилии посредством специфична жилищна политика и политика на претовареност ”, уточни две от тях Николай Радев. Той счита, че разкриването на повече и добре платени работни места ще задържи младите в родния град.

„ Кметът не дефинира заплатите, само че основава условия за развиване на компаниите и изисква спазването на обществените отговорности ”, разясни претендентът за кмет Той добави, че диалогът с бизнеса е значим и би трябвало да се води равнопоставено с всички компании. „ Равни условия за вложители и реализатори, без желания и привилегии за определен кръг от близки до властта, както е в този момент ”, изясни Николай Радев.

„ Битката на идните избори ще е тежка. Всички ще дават обещание и невъзможното, предизвести Радев и посочи: Но ние сме разнообразни, тъй като преди всичко сме социалисти ”. По думите му предизборната конкуренция към този момент стартира с мръсни игри посредством платена социология и медийни балони. Затова диалогът за това, кой кой е в политиката, е належащ, изключително когато избрани претенденти се презентират като съпротива.

С публикуването на протоколи от гласуванията в локалния парламент истината няма да остане скрита, реагираха от аудиторията и настояха Българска социалистическа партия да не щади никого от съперниците.

„ Няма да спестим обстоятелствата, както и проверката на мандата на ГЕРБ ”, безапелационни бяха инж. Василев и Николай Радев. Двамата ще бъдат разполагаем на жителите непрекъснато, тъй като Пловдив би трябвало да се върне на хората. „ Когато получим доверието на пловдивчани, заявяваме, че всяко наше деяние ще бъде в съгласие с жителите и отчитано пред тях ”, уточни Николай Радев.

Кметът и екипът му ще бъдат всяка седмица в един от регионите на ротационен принцип в директна среща по всички въпроси, проблеми и тематики. Така пловдивчани през месец и половина ще имат опция обществено да слагат проблеми и проконтролират решаването им, стана ясно от думите на претендента за кмет на Пловдив. „ Разликата сред нас и останалите е в отношението към хората ”, приключи той.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР