Нашата цел е да правим политика по нов и правилен

...
Нашата цел е да правим политика по нов и правилен
Коментари Харесай

Никола Минчев: Нашата цел е да правим политика по нов и правилен начин

Нашата цел е да вършим политика по нов и верен метод. Народно събрание е превърнато в един гумен щемпел на изпълнителната власт е неприемливо и ще се стремим да избегнем. Ще се стремим към същинска парламентарна република. Това съобщи в ефира на Бтв, ръководител на 47-ото Народно събрание.

Приоритет е да се закрие профилираният съд. Смяната на основният прокурор е доста наболяла, само че изисква малко повече време, добави той.

По думите му има много съществени цели, които са пред Народно събрание. "Има предпоставки коледната почивка тази година да не бъде нормалната, само че това предстои на спор ", сподели Минчев.

На въпрос по какъв начин ще се заплаща заплатата на депутата Делян Пеевски като името му е в листата на Магнитски, той съобщи, че не е разсъждавал досега по въпроса, само че ще създадат всичко допустимо да не се запорират сметките на Парламента.

С Кирил Петков се познаваме от към 6-7 години. Той ми предложи да съм ръководител на Народно събрание. Той е човек, който има силата и дарбата да увлича хората след себе си. Вярвам, че ще донесе една качествена смяна в страната и по тази причина ми бе мъчно да му кажа не. Не съм бил член на друга партия, сподели той.

Ще има ред в Народно събрание, тъй като и двамата с Кристиан Вигенин сме немски ученици, акцентира Минчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР