"Нашата страна няма да се затваря и е готова да

...
"Нашата страна няма да се затваря и е готова да
Коментари Харесай

Владимир Путин: Русия няма да се затваря и е готова да работи с всички страни по света

"Нашата страна няма да се затваря и е подготвена да работи с всички страни по света ", това сподели съветският президент Владимир Путин.

Днес президентът организира съвещание с членове на държавното управление в Москва.

"Руската федерация остава открита, тя не счита да се затваря и е подготвена да работи с всички страни по света, които желаят това ", сподели Путин.

Думите му пристигнаха откакто редица международни компании преустановиха своята активност в страната поради съветската експанзия против Украйна.

Президентът добави, че е належащо да се пазят правата на непознатите вложители, които желаят да продължат да да работят в страната му.

Путин се спря и върху новите наказания, въведени от Европейския съюз, Съединени американски щати, Англия и други страни, поради нападението против Украйна. "Руската федерация дружно със страните, които не признават противозаконните наказания и им се опълчват, ще откри решение на проблемите, които се пробват да ни основат ", сподели още той.

Премиерът в Москва Михаил Мишустин предложи страната да изземва активи на фирмите, напуснали Русия. "Аз персонално поддържам тази концепция. Ние би трябвало да разработим съответната нормативна база ", сподели Путин.

"Със глобите против Русия Съединени американски щати и Европа прикриват личните си грешк ", сподели още президентът.

"САЩ постановиха ембарго на вноса на нефт от нашата страна. Руският дял в американския пазар е едвам 3%. Въпреки това цените там се покачиха ", добави Путин.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР