Нашата страна на два пъти е спасявала САЩ, но трети

...
Нашата страна на два пъти е спасявала САЩ, но трети
Коментари Харесай

В Русия: На два пъти спасихме САЩ, но вече няма да го правим

" Нашата страна на два пъти е спасявала Съединени американски щати, само че трети път няма да го прави ", това сподели секретарят на Съвета за национална сигурност на Руската федерация Николай Патрушев, представен от украинската медия УНИАН.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10015
По думите на високопоставения служител в Москва Русия е предотвратила раздробяване на Съединени американски щати по време на Американската война за самостоятелност (1775 – 1783 г.) и по време на Гражданската война в Съединени американски щати (1861 – 1865 г.).

" Да вършим това трети път не ми се вижда оправдано и ето за какво няма да предприемем такава крачка ", сподели още той в изявление пред официоза " Российская газета ".

Справка на сподели: Русия не е изиграла никаква роля в успеха на северноамериканските колонии над британците, довела до интернационалното признание на Съединени американски щати.

По време на Гражданската война в Съединени американски щати Санкт Петербург е изпратил военни кораби в Америка. Мисията е имала по-скоро дипломатически темперамент и по никакъв метод не е повлияла върху бойните дейности сред северните и южните щати.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР