Нашата страна е изправена пред съдбоносен момент. Това е казала

...
Нашата страна е изправена пред съдбоносен момент. Това е казала
Коментари Харесай

Британска опозиционерка: Изправени сме пред съдбоносен момент

Нашата страна е изправена пред предопределен миг. Това е споделила водачът на английската опозиционна Либералдемократическа партия Джо Суинсън, съобщи Би Би Си.

По думите на лидера на проевропейската групировка Обединеното кралство не би трябвало да поема недомислени опасности и да прекъсва връзките си с Европейския съюз. "Ние настояваме и ще продължаваме да настояваме - съглашението за излизането на Англия от Европейски Съюз (Брекзит) би трябвало да бъде преразгледано и това да стане посредством референдум ", е показала тя.

Суинсън също е декларирала, че Англия заслужава по-добро ръководство. "Ние сме уверени, че е належащо провеждането на предварителни парламентарни избори. Ако има ексклузивен избор, ние ще победим и Борис Джонсън, и Джереми Корбин (лидер на главната опозиционна мощ на Острова – Лейбъристката партия). Нашата страна заслужава нещо по-добро ", безапелационна е била тя.

Думите на опозиционния водач са били изказани малко преди Народното събрание в Лондон да стартира своето първо съвещание след лятната почивка. Първоначално Джонсън бе насрочил сесията за 14 октомври – две седмици до упования Брекзит. Върховният съд на Англия през вчерашния ден е постановил депутатите да се върната на работа в сряда.

Заседанието на Камарата на общите (долната камара) е почнало с малко одобрение на нейния ръководител Джон Бъркоу.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР