Нашата родина, разпъната между Великите сили, не може да си

...
Нашата родина, разпъната между Великите сили, не може да си
Коментари Харесай

Костадинов: Крайно време е българската политика да бъде направлявана от достойни мъже

Нашата татковина, разпъната сред Великите сили, не може да си поеме мирис. Крайно време е българската политика да бъде направлявана от почтени мъже. Беше време турско, пристигна време мижитурско (цитат на Радой Ралин). С тези думи водачът на най-малката партия в 47-то Народно заседание Костадин Костадинов стартира речта си пред новия парламент.

Костадинов разгласи, че някои от хората в Народното събрание са част от скица, която продава България. „ Много от вас, които стоят в тази зала, дължат столовете си на боязън. Стъпвате върху боязън и владеете посредством боязън ”, акцентира водачът на „ Възраждане ”. По думите му, би трябвало да стане по този начин, че българските деца и българите да не бягат в чужбина.
Лидерът на " Възраждане " е подготвен да се откаже от депутатския си имунитет по делото за всяване на суматоха
" Днес за следващ път бях на дело и доскоро излязох от съда. Прокуратурата ми повдигна обвиняване преди към този момент съвсем 2 години за това,...

Лидерът на „ Възраждане ” анонсира, че групата му е от единствено 13 депутати, само че „ Възраждане ” било подкрепяно от стотици хиляди. Той настоя, че ще желаят допустимо най-скоро анулацията на ограниченията против ковид, акцентирайки непосредствено имунизациите против ковид, че ще са срещу Зелената договорка, срещу Истанбулската спогодба, както и махането на непознатите военни бази.



Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР