Нашата работа като футболисти е, когато излезем да дадем всичко

...
Нашата работа като футболисти е, когато излезем да дадем всичко
Коментари Харесай

Димитър Илиев: ЦСКА върви в правилна посока, но ние ще опитаме да продължим успешната си серия

" Нашата работа като футболисти е, когато излезем да дадем всичко от себе си, да радваме публиката, която се върна на стадиона, по тази причина и резулатите са толкоз положителни досега, какво се случва по високите етажи в клуба не е от изключително значение ". Това съобщи Димитър Илиев в предаването " Арена спорт ".
Прочетете още
" Най-големият оптимист не е очаквал да победим в девет следващи мача. Треньорският щаб и футболистите започнахме да приказваме на един език, образно се вижда на терена работата която вършим през последната година, уповавам се да запазим тима, за по-сериозни цели и упоритости можем да приказваме след Нова година. За момента има построен и различим жанр ", изясни Илиев.

" Нека преговорят първо какво съм споделил и какво е ставало "

Той разяснява и отъствието си на терена от мача с Лудогорец.

" Получих травма по време на мача със Славия, имам разтежение на коремен мускул, възобновяване върви добре. Навявам се в случай че не за утрешния, за идващия мач да съм на линия ", разгласи футболистът.

Той изрази вяра на следващия ден в мача с ЦСКА, да се получи празник и стадионът да е цялостен.

" Ще се опитаме да наложим нашия жанр, да сме преобладаващия тим. Виждаме че ЦСКА върви в вярната посока, само че се надявам и ние да продължим сполучливата си серия ", съобщи Илиев.

" Силите са толкоз изравнени, дребните елементи вземат решение мача, само че даже и да загубиш трите мача поред, не се взема решение нищо в шампионата. Най-важното е при възможна забуга по какъв начин ще се реагира и да не се изпада в крайности. Въпросът е да се продължи да се работи както и досега, тъй като това дава триумф ", добави Димитър Илиев.

Той разгласи, че взе участие в 9-месечна стратегия на УЕФА, която съставлява присъствени курсове и онлайн модули.

" Преди месец беше последният онлайн курс, потвърдени имена в спортния управител изнасят лекции, което е доста потребно. Трудно ми е да си показва, че след края на кариерата ми ще съм надалеч от футбола, само че е хубаво човек да се приготви и да има разнообразни разновидности ", изясни Илиев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР