Нашата позиция по преференциите е праволинейна от самото начало. Смятаме,

...
Нашата позиция по преференциите е праволинейна от самото начало. Смятаме,
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Въпроси, които касаят правата на гражданите, са фундаментални за ДПС


Нашата позиция по преференциите е праволинейна през цялото време. Смятаме, че това не е мажоритарен детайл и не прави работата и очакванията, които им се разпорежда. Преференциите не се махат, а се подвига. Очаквахме такава реакцията, това, което не чакахме, е безспорната безмилостност на обществото за същността на казуса.

Това съобщи Йордан Цонев - заместник-председател на парламентарната група на Движение за права и свободи за измененията в Изборния кодекс.

Нито една дума от петък до в този момент за това, че са нарушени правата на българските жители и това, че 2 милиона жители, които живеят в чужбина няма да могат да гласоподават, уточни Йордан Цонев.

Въпроси, които касаят правата на жителите, са фундаментални за Движение за права и свободи. По тези въпроси ние гласуваме по този начин както считаме, че е вярно, съобщи още той.

Това ръководството не може да го стабилизира даже Движение за права и свободи, съобщи още Йордан Цонев. Движение за права и свободи обаче не вижда изгода от предварителни парламентарни избори.

От Движение за права и свободи са срещу да се етнизира престъпността. Това води до различен вид рискове в обществото. Решаването на казуса за интеграцията на ромите е много сложен, съобщи Йордан Цонев. В доста от случаите Вътрешна македонска революционна организация се възползва от това и етнизира казуса. Дали поради това да вкарат един евродепутат в европарламента няма да подпали етническата рогозка, съобщи Йордан Цонев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР