Нашата позиция на ПГ на не беше подкрепена. Народните представители

...
Нашата позиция на ПГ на не беше подкрепена. Народните представители
Коментари Харесай

Проф. Балтов: Зеленият сертификат е напълно излишен

Нашата позиция на ПГ на не беше подкрепена. Народните представители очевидно са богоизбрани и не би трябвало да съблюдават същите правила като останалите хора. Това съобщи депутатът от и някогашен шеф на "Пирогов " проф., откакто народните представители взеха решение зеленият документ да не важи за тях в Народното събрание.

,,Трудно ми е да си обясня по какъв начин можеш да наложиш зелен документ, когато имаш 25% имунизирано население. Не разбирам и за какво, когато обществото е толкоз разграничено, ти вкарваш всичко в този зелен документ. За мен персонално имунизацията беше доста по-важна, а то какво стана – вкараха зеления документ и ни се вмени, че всички би трябвало да го пазиме, тъй като надали не в него е бъдещето'', разяснява проф. Балтов.

По думите му в настоящия си вид зеленият документ е непотребен и "не прави нищо ".

Д-р Александър Симидчиев от Демократична България посочи, че в Народното събрание не е имало гласоподаване "за " и "против " зеления документ, а гласоподаване за отдалечено присъединяване ако даден народен представител не разполага с подобен документ.

Това би дало спомагателни права на хората, които нямат зелен документ, да работят отдалечено, обоснова се доктор Симидчиев за решението на Демократична България да гласоподава "въздържали се ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР