„Нашата позиция е принципна по отношение на кмета на Батак

...
„Нашата позиция е принципна по отношение на кмета на Батак
Коментари Харесай

Александър Симов: Ако се докаже, че кметът на Батак е злоупотребил, да напусне поста!

„ Нашата позиция е кардинална във връзка с кмета на Батак Петър Паунов. Ако се потвърди, че е отговорен за спор на ползи, да си понесе отговорността и да напусне поста “, съобщи пред Българска национална телевизия депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов. „ Българска социалистическа партия би трябвало да покаже друга визия за Батак. Темата корупция е в центъра в България “, сподели още Симов.
Той разяснява и случая с депутата Манол Генов, упрекнат за пазаруване на гласове. Другият народен представител от Българска социалистическа партия Георги Стоилов, чийто брат бе задържан за контрабанда, нямал нищо общо със случая. Според Симов и по двата проблема трябвало да има доказателства.
„ Българска социалистическа партия не подвига чадър над никого, тъй като сме съпротива. Но не можем да се трансформираме в обвинител “, сподели още Симов. Водещият Виктор Николаев обаче го отвърна, че когато става въпрос за проблеми против депутати и министри на ГЕРБ, „ столетницата “ има друго държание. По думите на аления народен представител, регистърът на подправени вести, които бълва левицата бил пресилен и ставало въпрос за политическа офанзива.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР