Нашата политика е 100% диверсификация от Газпром“. Незабавна!“заяви лидерът на

...
Нашата политика е 100% диверсификация от Газпром“. Незабавна!“заяви лидерът на
Коментари Харесай

Борисов: Нашата политика е 100% диверсификация от „Газпром“

„ Нашата политика е 100% диверсификация от „ Газпром “. Незабавна! “заяви водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, предадеБГНЕС.

Комуникационните канали на ГЕРБ в обществената мрежа са били ударени нощес от хакерска офанзива. По-конкретно става дума за три изявления, които разкриват енергийните далавери на някогашните ръководещи от „ Продължаваме промяната “.

Една от офанзивите е обвързвана с разпространяването на подправена вест, че Бойко Борисов е декларирал, че „ Газпром “ би трябвало да се върне в България през 2023 година.

Лидерът на ГЕРБ напомни думите си, които са били изопачени: „ Заявих 100% диверсификация от „ Газпром “ и никакъв дълготраен контракт. И да заявят, че съм споделил да продължи контракта с „ Газпром “ е безспорна неистина. Позволих си да кажа на служебното държавно управление да внимава в договарянията, с цел да не ни осъдят и да не платим два пъти количествата газ. Дадох съвет като български жител “, изясни той.

Борисов акцентира, че единствено за 5 месеца ръководство на Политическа партия и тяхната коалиция, България е станала три пъти по-зависима от Русия по линията на стокообмена.

„ Общото износът за първите четири месеца на 2022 година е повишен номинално с 33,6%, до момента в който вносът нараства с 40,5%. Така комерсиалното салдо се утежнява с близо 2 милиарда лева по отношение на предходната година “, уточни водачът на ГЕРБ.

„ Над 160% е повишен вносът от Русия по време на наказания. Това ли е откъсването от съветската взаимозависимост уважаеми Христо Иванов и Атанас Атанасов, обръщам се към Вас, тъй като ви почитам. Политическа партия са ми ясни “, съобщи Борисов.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР