Нашата парламентарна група с решение между двете формации НФСБ и

...
Нашата парламентарна група с решение между двете формации НФСБ и
Коментари Харесай

Депутат от "Обединени патриоти" посочи защо Цацаров е най-подходящ за шеф на КПКОМПИ

Нашата парламентарна група с решение сред двете обединения НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация реши да поддържа кандидатурата на Сотир Цацаров за ръководител на Антикорупционната комисия, откакто чухме неговото виждане за бъдещето развиване на звеното, за метаморфоза на тази конструкция, за бъдещи вероятно законодателни начинания, които би трябвало да слязат през Народното събрание или през нашата парламентарна комисия.

Това сподели в студиото на "Сутрешен блок " Борис Ячев, народен представител от ПГ "Обединени патриоти ".

"В доста огромна степен това, което господин Цацаров има като желание да осъществя като предстоящ ръководител на КПКОМПИ съответствува с нашите визии като парламентарна група, на Национален фронт за избавление на България, на депутатите от НФСБ, мое като ръководител на Парламентарната антикорупционна комисия ", уточни Ячев.
По думите му би трябвало да се направи първо метаморфоза вътре в самата система на Комисията за противопоставяне на корупцията. "Едно от звената, които са в действителност на публичния показ - звено противопоставяне на корупцията, което действително прави другите оперативни разработки е с извънредно сведен състав ", сподели Ячев.

"Това са някогашните чиновници, които пристигнаха в антикорупционното бюро от слъжба ДАНС и при всички случаи би трябвало да бъдат направени вътрешни разбърквания най-вероятно, с цел да бъде повишен щатът на тези чиновници, тъй като от тяхната работа и от техния краен резултат в действителност обществото добива визия иима ли действителна изгода от битката против корупцията или няма ", приключи депутатът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР