Нашата красавица се бори за голямата титла с представителки на

...
Нашата красавица се бори за голямата титла с представителки на
Коментари Харесай

Мисис България Роксана Кирилова представя България на световния конкурс „Women of the Universe 2019“ в Доминикана


Нашата хубавица се бори за огромната купа с представителки на Перу, Индия, Русия, Украйна, Сибир, Доминикана и други.

Роксана споделя с почитателите си в обществените мрежи, че е очаровала журито, публиката и останалите участнички в една от конкурсните вечери танцувайки им шопска ръченица. А за финалната вечер е подготвила особено ушита носия, с която да дефилира.

За визията на нашата представителка са се погрижили от PALOMA FASHION design by Polya Kinova. В Доминикана Кирилова е с пратеник - представител на „ Мисис България “.

Темата на състезанието тази година е “Правата на жените”.

Като жена, майка Мисис България Роксана Кирилова постоянно е отстоявала своите персонални и публични позиции за това и тематиката е доста близка до нейната житейска.

У нас тя поддържа голям брой благотворителни дела:

Фондация ”Мечта за дете”, интервенция “Плюшено мече” – за всички деца, които порастват в домове, надалеч от майчина обич и за дечица в неравностойно положение; Суверенен Орден на Свети Йоан, Рицари на Малта – чиято цел е да популяризира правилата на човечност и достойнство посредством разнообразни благотворителни кампании; Каузата на съдружие ”Вярвам в теб” против домашното насилието над дами и на работното място и интернационалната благотворителна акция #OneVoice, която също е обвързвана с тази идея, “Да помогнем на Алекс да ходи” и други

Роксана Кирилова развива сполучлив бизнес в областта на застраховането, иама 3 висши образования, превъзходен 8-годишен наследник. Член е на Дамски клуб “Бизнес на високи токчета”, а през април тази година тя печели и “Business & Fashion woman” 2018 на Business&Fashion Awards.

Финалът на състезанието е другата седмица в столицата на Доминикана, Санто Доминго.

Желаем триумф на Роксана и й пожелаваме от сърце да популяризира българската хубост и да се завърне като победителка.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР