„Нашата коалиция има огромен потенциал и наистина ще бъде изненадата

...
„Нашата коалиция има огромен потенциал и наистина ще бъде изненадата
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Политолозите започват да признават, че патриотичната коалиция ВОЛЯ-НФСБ ще е новината на тези избори

„ Нашата коалиция има голям капацитет и в действителност ще бъде изненадата на вота. Виждам, че към този момент има и смели политолози, които не се опасяват да споделят истината. Скоро и всички социолози ще би трябвало да признаят, че Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ дърпа крепко напред и към този момент претендираме за трета политическа мощ “, съобщи зам.-предедателят на Народно събрание Веселин Марешки. Така той разяснява изявленията на политолога Любомир Стефанов, който проучва настоящата политическа обстановка и направи прогнози за вота. Според него, не партията на Слави, а точно ВОЛЯ и НФСБ ще са изненадата на изборите.

Веселин Марешки акцентира, че първата точка от общата стратегия – безвъзмездни медикаменти за възпитаници до 18г. и пенсионери над 65г., среща мощна поддръжка от стотици хиляди българи, които от дълго време чакат такава мярка да бъде въведена.

Според изследване по тематиката в обществените мрежи, над 64% от българските жители желаят това да се случи и то още в идващия мандат.

„ След като толкоз доста хора са за тази мярка, няма логичност да изберат други политици, които въобще не приказват по тематиката, тъй като грижата за народа въобще не им е приоритет “, заключи Марешки.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР