Нашата философия като правителство е всички мерки, които се взимат

...
Нашата философия като правителство е всички мерки, които се взимат
Коментари Харесай

Премиерът Янев: Бизнесът трябва да работи, не търсим задължителна ваксинация

" Нашата философия като държавно управление е всички ограничения, които се взимат да се щадящи към бизнеса . Той би трябвало да работи. Със стихийни дейности - затваряне и отваряне, няма да реализираме нищо ".

Този коментар за обстановката с ковид и идната нова вълна направи министър председателят Стефан Янев, откакто дружно с министъра на образованието Николай Денков посетиха Медицинския университет.
 Предложение за нови ограничения - де факто затваряне на огромна част от сферите в България Предложение за нови ограничения - де факто затваряне на огромна част от сферите в България
Де факто състояние на локдаун поради влизането на национално равнище в алена зона заради заболеваемостта от КОВИД предлага националният...

По думите му това е въпрос на персонален избор. Служебният министър председател регистрира, че има растеж на имунизираните над 60 години.

„ Дали сме в пика или той следва, занапред ще забележим. Мисля, че обществото е добре осведомено по отношение на проекта на здравното министерство, както и във връзка с ограниченията, които се взимат.

Колкото до здравната система – взети са ограничения и е изработен проект. Където е належащо, ще бъдат разкрити нови клиники “, съобщи министър председателят Стефан Янев.
 Здравният министър мисли, че пандемията е под надзор, само че готви 150 КОВИД зони Здравният министър мисли, че пандемията е под надзор, само че готви 150 КОВИД зони
Смятам, че нещата са под надзор. Това е споделил съгласно " Монитор " служебният здравен министър доктор Стойчо Кацаров при днешното си посещени...

Той посети Центъра по молекулна медицина и Катедрата по здравна химия и биохимия в Медицинския университет – София, дружно с просветителния министър Николай Денков.

Премиерът дефинира плана на медиците като нещо извънредно новаторско и съвременно. Той е финансиран с европейски средства.

„ В постройката се прави сериозна активност с необятно поле за приложение в актуалната медицина. Поздравления на целия екип на акад. Трайков. На базата на това, което са създали, и на вложените средства, всичко това се развива в добра преспектива.

От позиция на изпълнителната власт мога да потвърдя, че ще има още финансирания за сферата на образованието в медицината “, уточни Янев.

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР