Нашата енергия за търсене на компромиси, за предлагане на разумни

...
Нашата енергия за търсене на компромиси, за предлагане на разумни
Коментари Харесай

Христо Иванов: Нашата енергия за търсене на компромиси, за предлагане на разумни компромиси не е свършила

" Нашата сила за търсене на взаимни отстъпки, за предложение на рационални взаимни отстъпки не е свършила. " Демократична България “ в действителност се пробва да се държи като рационалната политическа мощ, която без да търси за себе си някакъв резултат, просто се пробва да предложи работещи разновидности “.

Това сподели в изявление за предаването " Лице в лице “ съпредседателят на " Демократична България “ Христо Иванов по мотив патовата обстановка в новия 48-и парламент, който втори ден не може да си избере ръководител.  

Иванов подсети, че Демократична България предложи през вчерашния ден вид с ротационно председателство на Народното събрание, само че той се оказал прекомерно комплициран.

" В тази комплицирана среда ние търсим и откриваме сред политическите сили някакви практики, през които можем да си приказваме кое е законно, кое е нещо, което умерено можем да представим на гласоподавателите си като диалогичност, която обаче не е безпринципна. Това е един от проблемите, които ни тормозят тук в Народното събрание – по какъв начин хем да сме кардинални, хем да сме диалогични и да не изглеждаме съглашенци “, разяснява Иванов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР