Нашата действителност е изпълнена от различни трагични случаи и инциденти,

...
Нашата действителност е изпълнена от различни трагични случаи и инциденти,
Коментари Харесай

Митрополията във Варна направи дарение за пострадалите от взривения блок

Нашата реалност е изпълнена от разнообразни трагични случаи и произшествия, към които не можем да останем безразлични. Един от тях е и гърмежа в квартал „ Владиславово “, при който пострадаха жителите на цялостен блок.

Ето за какво, Епархийското управление на Варненската и Великопреславска света митрополия организира благотворителна акция за набиране на средства.

 DarikNews.bg

Те възлизат в размер на 15 000 лева, като една част са дарени от светата митрополия, а останалите са събрани в провелата се благотворителна акция, при която във всички православни храмове в град Варна бяха сложени специфични каси за дарения за потърпевшите от квартал „ Владиславово “.

Времето на Великия пост, в който се намираме сега, е изключително уместно за каузи на състрадание и по-усърдна грижа за нашите ближни. Отговорността да носим Христовото име и да бъдем християни освен по име, а и по каузи ни насочва към дълга ни да се стремим да оказваме помощ на хората към нас.

 БГНЕС

Нека почтено да извървим пътя на Великия пост, да се отърсим от вътрешния си човек, посетен от прегрешението и почтено да посрещнем Възкръсналия наш Господ Иисус Христос.



Епархийското управление на Варненската и Великопреславска Епархия благодари на всички духовници, миряни, донори и спомоществователи, които откликнаха на зова за помощ.



Нека Всемилостивият Бог ги подари със Своята берекет и да им даде доста здраве и добър триумф във всичко. Бог да пази всички нас!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР