Наша студентка увеличи устните си три пъти в името на

...
Наша студентка увеличи устните си три пъти в името на
Коментари Харесай

Българска студентка увеличи тройно устните си заради модата

Наша студентка усили устните си три пъти в името на модата, написа английският вестник „ Дейли мейл”, представен от „ Лента ру”.

22-годишната Андреа Емилова-Иванова от София минала през 15 процедури за инжектиране на филъри в устните. Всяка й коствала 300 лв..

Момичето признава, че към този момент е посетило съвсем всички клиники в града и е сложило съвсем всички вероятни типове филъри.
Индустрията " Красота ”: За вероятното и невъзможното в пластичната хирургия Според пластичния хирург Гуидо Маронати най-трудното е не самата интервенция, а умеенето да се оправиш с пациента
„ Харесвам доста повече новите си устни. Щастлива съм, тъй като с огромни устни наподобявам по-хубава. Сега е съвременно “, споделя студентката.

Тя има 15 хиляди последоварели в „ Инстаграм”. Според изданието всеки ден клиентите я заливат с похвали. Нещо повече, от някои от тях тя даже е получила предложение за брак.
Експерт: Излъчването на индивида е по-важно от симетрията Д-р Анелия Здравкова изясни в кои обстановки може да се наложи използване на ботокс в по-млада възраст
Андреа споделя и че от дребна мечтае за големи устни и счита да ги направи още по-големи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР