Наша гурбетчийка в Англия попаднал в нелепата ситуация да бъде

...
Наша гурбетчийка в Англия попаднал в нелепата ситуация да бъде
Коментари Харесай

Как българка стана бяла робиня на нигерийци в Англия ВИДЕО

Наша гурбетчийка в Англия попаднал в нелепата обстановка да бъде бяла робиня на нигерийско семейство. За трагичната история описа пловдивчанинът Атанас Чиков, който има посредическа организация за намиране на работа. По този мотив потърпевшата му се обадила с гореща молба за помощ и разплакана разказала на какви унижения е подлагана, написа " Марица Пазарджик ".

Договорката била да работи по 8 часа само че действително дамата се трудела по доста повече време всеки ден. Обещали й подпомагане за откриване на банкова сметка, че ще може да се храни в къщата на работодателите си. Скоро обаче почнали да я хокат, че доста яде самун. (ВИЖТЕ ВИДЕОТО).

Още по-скандалното е, че гурбетчийката е излъгана от друга българска организация за личен състав. Чиков огласява случилото се в обществените мрежи. Разказва и за други потърпевши от неучтивост наши емигранти, жертва на разнообразни български медиатори. Примерно – наета в неанглийски магазин сякаш по контракт, който в никакъв случай не е виждала. Става проблем, гонят я и се оказва, че няма по какъв начин да се отбрани.

Цялата потресаваща история на българката четете ТУК
тагове българка нигериец бяла робиня англия работа
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР