Наш екип се занимаваше с обявена от МВР обществена поръчка

...
Наш екип се занимаваше с обявена от МВР обществена поръчка
Коментари Харесай

Кирил Добрев захапа МВР за обществена поръчка

Наш екип се занимаваше с оповестена от Министерство на вътрешните работи социална поръчка Тя е за близо 1,5 млн. лева и касае оптимизация на вътрешноорганизационните процеси в Министерство на вътрешните работи и реинженеринг. Според речника "реинженеринг " е изцяло преосмисляне и цялостно препроектиране на процесите. Държавата на ГЕРБ към този момент одобряваме за обикновено ИТ експерт да купува ваксини за овце и кози. Това съобщи заместник-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев по време на изключителна конференция на партията.

"Свикнахме и с това, че е безусловно обикновено козметичка да надгражда системата на Търговския и заможен указател. Днес стигаме нови небеса. Ние аутсортсваме управническа активност с тази социална поръчка ", сподели още той.

"Преди време ние бяхме смешни. Искам да схвана по какъв начин се усеща през днешния ден управлението на МВР- те да кажат през днешния ден какви са. Не мога да ги оприлича “, разяснява Добрев.

"ГЕРБ дадоха обещание тактика за Министерство на вътрешните работи, която гласеше, че във всяко село ще има служител на реда. Ако реинженеринга каже, че не може служител на реда във всяко село, то тогава какво вършим. Тук сливаме политическото с нещо напълно друго. Това е самопризнание, че Радев и политическото управление са некомпетентни “, добави зам.- ръководителят на Българска социалистическа партия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР