Насекомите са построили кошер из целия автомобилен салон на паркиран

...
Насекомите са построили кошер из целия автомобилен салон на паркиран
Коментари Харесай

Оси в автомобила: Три ужасяващи ВИДЕА


Насекомите са построили кошер из целия авто салон на паркиран на поляна автомобил, с изключение на, без да е ясно за какво, на мястото на водача.

Връщайки се към оставения за дълго време свои автомобил, притежателят го е разкрил целя в пайжини, както се е и предполагало, само че и с гнездо на оси в салона.

Решавайки, че това са пчели, чиято популация понижава, притежателят на колата извикал експерти, които да махнат кошера без да се навреди на насекомите и колата.

Пристигналите по сигнала професионален пчелар Джъд незабавно схванал: това не са никакви пчели, а оси, които не създават мед и се хранят с други инсекти.

Насекомите окупирали всичките места, само че, колкото и да е необичайно, те не пипнали креслото на водача, кормилото, педалите и таблото с приборите, като че ли са знаели, че не може да се сяда зад кормилото без брошура.

Избавяйки се от насекомите, Джъд направил три забавни видеа. В първото се вижда гнездото преди началото на заличаването - размерите впечатляват. Не е изключено, че с времето той би запълнил целия салон на колата.

Второто видео демонстрира какъв брой доста оси е имало в гнездото. За задачата насекомите са предизвикани да атакуват.

Третото видео показва какъв брой доста отрова могат да изработят осите - тя е на всички места, като че ли капки дъжд. Авторът на видеото признава, че даже усеща миризмата на отровата, толкоз е била доста.

Май по-просто би било да се извикат пожарникари и тази кола да бъде изгорена до основи.

За да видите шокиращите ВИДЕА, посетете auto.blitz.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР