Насекомите са построили кошер из целия автомобилен салон на паркиран

Насекомите са построили кошер из целия автомобилен салон на паркиран ...

Оси в автомобила: Три ужасяващи ВИДЕА.


Насекомите са построили кошер из целия автомобилен салон на паркиран на поляна автомобил, освен, без да е ясно защо, на мястото на шофьора. 

Връщайки се към оставения за дълго време свои автомобил, собственикът го е открил целя в пайжини, както се е и предполагало, но и с гнездо на оси в салона.

Решавайки, че това са пчели, чиято популация намалява, собственикът на колата извикал специалисти, които да махнат кошера без да се навреди на насекомите и колата.

Пристигналите по сигнала професионален пчелар Джъд веднага разбрал: това не са никакви пчели, а оси, които не произвеждат мед и се хранят с други насекоми. 

Насекомите окупирали всичките места, но, колкото и да е странно, те не пипнали креслото на шофьора, волана, педалите и таблото с приборите, сякаш са знаели, че не може да се сяда зад волана без книжка.  

Избавяйки се от насекомите, Джъд направил три интересни видеа. В първото се вижда гнездото преди началото на унищожението - размерите впечатляват. Не е изключено, че с времето той би запълнил целия салон на колата. 

Второто видео показва колко много оси е имало в гнездото. За целта насекомите са провокирани да нападат.  

Третото видео демонстрира колко много отрова могат да изработят осите - тя е навсякъде, сякаш капки дъжд. Авторът на видеото признава, че дори усеща миризмата на отровата, толкова е била много.  

Май по-просто би било да се извикат пожарникари и тази кола да бъде изгорена до основи. 

За да видите шокиращите ВИДЕА, посетете auto.blitz.bg.

Източник: blitz.bg