Насърчаването на вътрешния туризъм е фокус за 2019 г. Че

...
Насърчаването на вътрешния туризъм е фокус за 2019 г. Че
Коментари Харесай

Насърчават вътрешния туризъм! Плащаме две нощувки, получаваме трета безплатно

Насърчаването на вътрешния туризъм е фокус за 2019 година Че ще работи за този значим приоритет, Министерството на туризма разгласи още през февруари с самодейността " Естествено в България “. За да подтиква българите да преоткрият опциите за отмора в България, в тазгодишната национална акция " Неочаквана почивка “ Министерството на туризма насочва покана към представителите на туристическия отрасъл да се включат в взаимната самодейност, насърчавайки пътуванията в страната.  

Концепцията на акцията е при възнаграждение на две нощувки в България туристите да получават трета гратис, предоставена от съответното място за настаняване. Целта е да се удължат дейните зимен и летен сезон, както и да се разбие стандартът за уикенд пътуванията с до 2 нощувки.

Всеки хотелиер, включил се към концепцията, става сътрудник на националната акция. Тя ще бъде необятно разпространявана в български медии и ще е с дълготрайност от два месеца – април и май.

Мениджърите и притежателите тук-там за настаняване в България, които желаят да са сътрудници на " Неочаквана почивка “, би трябвало авансово да създадат безвъзмездна регистрация на особено създадения сайт https://www.neochakvanavakancia.bg/ и да основат собствен личен профил. На интернет страницата на акцията ще се зарежда описът с партньорските места за настаняване, от който потребителите ще могат да създадат своя избор за отмора, заплащайки две нощувки и получавайки трета гратис според общите условия.

За туристите това е тласък да посетят по-отдалечени места, а за хотелиерите - да посрещнат повече посетители.  Не единствено по Черноморието и в зимните курорти, а и навътре в страната. 

Контакти за връзка при нужда от спомагателна информация и/или при зародили въпроси:

E: [email protected]

T: + 359 2 904 6 781, +359 2 904 6 782
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР