НАСА ще финансира проучване за създаването на гигантски радиотелескоп на

...
НАСА ще финансира проучване за създаването на гигантски радиотелескоп на
Коментари Харесай

НАСА финансира проект за гигантски радиотелескоп на обратната страна на Луната

НАСА ще финансира изследване за основаването на великански радиотелескоп на противоположната страна на Луната.

Програмата за новаторски концепции на галактическата организация е разрешила започването на първа фаза от „ Лунарно кратерен радиотелескоп “ – вълнуваща концепция, която може да бъде повратна точка в проучването на Вселената и търсенето на изкуствен интелект.
Радиотелескоп в Китай получава мистериозни сигнали на 3 милиарда светлинни години от Земята Мистериозните пулсации идват от източник с голяма сила някъде във вселената
Ако радиотелескоп бъде построен на Луната, това би разрешило на човечеството да изследва доста по-големи честоти в сравнение с бихме могли на Земята. Работата на радиотелескопите тук значително е затруднена от атмосферата на планетата ни, която стопира част от вълните или ги изкривява – нещо, което на Луната няма да се случи.

Нашият сателит ще извършва и полята на физически щит, който ще стопира разстройствата от основаните на Земята източници на звук и радиовълни.
Най-бързият радиотелескоп в света към този момент работи ASKAP покрива зрително поле към 150 пъти по-голямо от площта на Луната
Ако тази концепция бъде създадена в реалност, специфични скални роботи ще обтегнат телена мрежа върху към този момент действителен кратер на Луната. По този метод той ще се трансформира в радиотелескоп с диаметър един километър.

Този упорит план би разрешил на човечеството да изследва сигнали от Космоса, които досега не сме могли.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР