НАСА подготвя ученичка на 17 години да бъде първият човек

...
НАСА подготвя ученичка на 17 години да бъде първият човек
Коментари Харесай

НАСА подготвя 17-годишно момиче да бъде първият човек на Марс

НАСА приготвя ученичка на 17 години да бъде първият човек стъпил на Марс през 2033 година.

Докато някои от нас единствено мечтаят за пътешестване в космоса, едно момиче се образова за това всеки ден. Алиса Карсън е 17-годишно момиче от Луизиана, Съединени американски щати, което НАСА тренира да стане астронавт.

Мечтата й е да бъде първият човек на Марс и цели през 2033 година това да се случи. Алиса има всичко, с цел да стигне до там. Тя е приключила програмата на НАСА и е ходила до всички 14 посетителки центрове на организацията. Тя е най-младият човек, който е признат в академията я и приключва, откъдето публично я сертифицират да бъде готова за пътешестване до Марс.

Освен астрономическите образования, тя учи всички предмети в учебно заведение на 4 разнообразни езика: британски, китайски, френски и испански. Най-голямото предизвикателство за нея е времето, в което да съумява да прави всичко това, до момента в който още е ученичка, написа Bored Panda, представени от 24 часа.

Нейн другар споделя пред изданието: " Тя е наясно с това, че не може да има деца и не може да подписва брак, само че аз я поддържам, с цел да успее да реализира фантазията си ".

Освен всичкото учене и тренировки, тя е и обществен представител, опитващ се да притегли интерес към проучване на космоса, както и да окуражи всички да следват фантазиите си. Нейната персонална мотивация идва от други астронавти, особено дами, които са оставили път, по който тя да върви.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР