[Nasa] ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕNASA се завръща на Луната през 2024

...
[Nasa] ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕNASA се завръща на Луната през 2024
Коментари Харесай

4+1 | NASA планира да изпрати първата жена на Луната през 2024 г; Китай блокира Wikipedia и още

[Nasa] ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕ

NASA се завръща на Луната през 2024 година
Мисията на NASA за връщане на Луната към този момент си има име - " Артемис ". В гръцката митология Артемида е сестра-близначка на Аполон - по този метод NASA задават последователност с истинските задачи до Луната. Новата задача би трябвало да кацне на Луната през 2024 година и да сложи и различен нов връх - ще пътува и първата жена-космонавт, която ще стъпи на лунната повърхнина. За задачата обаче NASA се нуждае от 1.6 милиарда $ повече финансиране. Прочетете повече тук.

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък Проблемните вериги на снабдяването в AI
Веригите на снабдяването в изкуствения разсъдък зависят от незнанието и неинформираността на потребителите. Приложението Ever да вземем за пример предлага AI групиране и различаване на фотоси, само че не споделя на потребителите си, че изпраща фотосите им на военните и разузнаването на Съединени американски щати за създаването на по-добро лицево различаване. Прочетете повече тук.

Китай блокира Wikipedia на всички езици
От април насам в Китай към този момент има тотална обсада на един от най-популярните уеб сайтове в света - Wikipedia, а самата фондация Wikimedia знае за това от май. Новата възбрана е забавна, защото до този миг само китайската версия на уеб страницата беше неразрешена. Прочетете повече тук.

Администрацията на Тръмп трие Obamacare
През последните две години администрацията на Доналд Тръмп без особена гласност трие значима информация за Obamacare от държавни уеб сайтове. Така с времето става все по-трудно за един евентуален консуматор да открие по какъв начин да се записва, какви документи би трябвало да попълни и какви са му правата. Вместо да анулира Obamacare, администрацията на Тръмп се пробва просто да скрие акта под килима. Прочетете повече тук.

ЕДНА ЗА СЛУШАНЕ

Belkin International с Чет Пипкин

Докато е бил дете, Чет Пипкин постоянно е ходел с майка си по магазини за техника. Фиксидея на Чет от дребен е, че може да направи доста пари, в случай че продава кабели за свързване на компютри и принтери. Така Пипкин стартира и бизнеса си за компютърни кабели и други аксесоари Belkin International, който неотдавна продаде за над 800 млн. $. Можете да слушате изявление с Чет Пипкин тук.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР