Нас ни управляват предатели на националния интерес. Правителството на ГЕРБ,

...
Нас ни управляват предатели на националния интерес. Правителството на ГЕРБ,
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Правителството убива последователно енергетиката на България

„ Нас ни ръководят предатели на националния интерес. Правителството на ГЕРБ, Политическа партия и Движение за права и свободи убива енергетиката на България поредно, изрично и неотстъпчиво “.

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова през днешния ден от трибуната на Народното събрание, където се обсъжда вота на съмнение , импортиран от опозицията. Думите ѝ бяха предизвикани и от вчерашното решение на Министерски съвет, с което страната ни дефинитивно.

Нинова напомни, че Европейската комисия е оповестила нуклеарната сила за зелена , а Франция се готви да осъществя упорит нуклеарен проект за откриване в идващите години за 14 нови нуклеарни централи . По думите ни страната се готви да подари без основателна причина на Украйна двата реактора от непостроената атомна централа в Белене.

Лидерът на Българска социалистическа партия разяснява и тематиката с митингите на миньорите и енергетиците у нас, които не престават към този момент две седмици и на процедура се трансфораха в главен мотив за поискания избор на съмнение на Народното събрание. Тя прикани народните представители от ръководещото болшинство да отидат при протестиращите и да приказват с тях, защото „ тези хора се борят за хляба си “.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР