Нас ни управляват хора, които не е трябвало да се

...
Нас ни управляват хора, които не е трябвало да се
Коментари Харесай

Босия: Управляват ни безсмислени хора

Нас ни ръководят хора, които не е трябвало да се раждат. Те са най-безсмислените хора. Това сподели пред "Фрогнюз " писателят-дисидент Николай Колев-Босия, който от 10 дни гладува в символ на митинг против продажбата на шофьорски книжки и корупцията в страната.

Ето какво още споделя той:

Ще им покажа не тези синковци аз какво мога. Те не са политици, сякаш са дали клетва да работят за ползите на народа. Те освен, че са го не запомнили неотложно, а вършат тъкмо противоположното. Те са мафия, незаконна тайфа. Това, което вършат българските политици е надълбоко аморално. Лошото е, че такива ги избират с вярата, че нещата ще се оправят от единствено себе си. Духовният труп нищо духовно не може да ти даде. Той е машина за л...а.

Сега назначенията по върховете идват от задкулисието, от библиотекаро -сарайската формация. Политикът най-малко би трябвало да знае какво значи закон. А нашите си нямат разбиране за нищо. Нямат тактика, работят на парче. Какъв политик е Цвета Караянчева? Всъщност по Конституция над нея няма никой. Да наричаш „ Портакала “ „ Слънце “ не съм склонен. Той е един селски хитрец.

Бих се самоубил, в случай че не свърша това, което духът ми желае. Ще извърша изменничество. Страх ме е не от битката, а де не предам себе си. Да не потегли към физическо оцеляване. Защото това е 100 % духовна умиране. Ще недояждам, до момента в който не ми изпълнят настояванията. Докато си отида. Обрекъл съм се на всеотдайност, не на гибел. Все някой в миналото би трябвало да направи нещо. Да сложи полезностите над силовите материалистични неща. Материята е доста по-слаба от духа.

Аз желая четирите принципа-охолен живот, власт и пари, дирижирано здраве да се заменят с чест, достолепие, съчувствие и взаимност. Нека да забележим чии правила ще победят-моите или техните? Не приказвам за в този момент, а за идващото столетие. Не мисля ден за ден. Знам, че ще съумея. Сега или след време. Ще съумея, както са съумели Исус Христос и Махатма Ганди.

Най-малката ми щерка Рада е на 17 година и не ме схваща изцяло. Нищо не ми споделя. Гледа ме и се чуди. Вече съвсем нямам глас, само че силите ми идват не от тялото, а от духа. Той ръководи тялото. Ако беше противоположното, това щеше да значи, че всички сме духовни мъртъвци.

В България няма елементарни хора. Има шепа мислещи. Аз тях ги назовавам елементарни. Тези, които избират негодници, те не ме интересуват. Разчитам не на тях, а на тяхното четвърто-пето потомство. Не се усещам уединен в тази борба. Вече имам почитатели. Това е още едно доказателство, че ще съумея.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР