Нас ни плаши, а в същото време и пленява, всичко,

...
Нас ни плаши, а в същото време и пленява, всичко,
Коментари Харесай

Пътник в самолет засне нещо много плашещо насред облаците ВИДЕО

Нас ни плаши, а в това време и пленява, всичко, което няма научно пояснение или не предстои на никаква логичност.

Например, никой през днешния ден не се учудва от тътена на гръмотевицата, тъй като правилото на появяването ѝ е от дълго време прочут. Затова пък всичко, което към момента не сме съумели да разбираем, ние възприемаме като знамение.

Именно по този начин се е чувствал пасажер в аероплан на локална компания в Казахстан (дестинацията Алмати -Петропавловск), виждайки в илюминатора над облаците надалеч в хоризонта странна светлина във типа на правоъгълник.
Казахстанецът, естествено, бързо е съумял да снима видяното със своя смарт телефон, като по-късно е качил записа в мрежата с казионния въпрос: Някой знае ли какво е това? Естествено, никой не е знаел, само че незабавно са се появили догадки и теории.

Ако видяното бе нещо извънредно, от региона на необяснимото, то тук нямаше какво и да се гадае. И въпреки всичко, това може да е било нещо нормално, което просто ей по този начин по учудваш метод се е появило тъкмо в оня миг.

Така се е родила версията, че над облаците се вижда върха на някаква висока постройка. В Казахстан те са две: Esentai Tower в град Алмати и Emerald Towers 1 в столицата Нур-Султан (съответно 200 и 240 метра височина).



Понеже нищо не е било на процедура известно - нито височината на полета, нито височината на облаците, нито точното местоположение на самолета в оня миг -, то светещият на слънцето покрив на небостъргача е бил много допустима версия.

Все отново, мнозина консуматори подложиха тази версия на подозрение. И не без учредения. Да се има вяра в чудеса е огромна привилегия на индивида и той в никакъв случай няма да се откаже от нея.

А, съгласно вас тогава, това какво е?


Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР