Нас не ни устройства равенството. Искахме да победим и с

...
Нас не ни устройства равенството. Искахме да победим и с
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Нас равенството не ни устройства

„ Нас не ни устройства равенството. Искахме да победим и с държанието си през второто полувреме го показахме. “

Това сподели Илиан Илиев, откакто воденият от него тим на Черно море направи домакинско реми 1:1 с ЦСКА 1948 в мач от XXXII кръг на футболната ни efbet Лига.

„ Може би си разделихме по едно полувреме и е действителен резултатът. Вкарахме в точния момент гол. После мачът потегли в друго русло - повече не се играе, влизат медицински лица. ЦСКА 1948 равният ги устройваше, това си е тяхно право. С едното полувреме, с което показахме, че желаеме да победим, в случай че бяхме посочили и през първото, може би, щяхме да успеем ", сподели Илиев.

„ Пак сме пети. С една победа бихме минали Левски, като си правиш сметките не всеки път излизат. Необяснимо държание през първата част. В ЦСКА 1948 видяхме и на пейката какви играчи имат, съумяват да запазят метода на игра. През първата част стояхме надалеч от хората, позволявахме да влизат през четиримата ни в отбрана. Поощрение за хъса през втората част, само че игрово можехме да създадем повече. Малко беше игровото време през втората част “, уточни той.

„ Сега имаме малко повече време. При нас проблемите не са мачовете, а пътуванията. С Левски ни чака тежък мач и за тях ще е съдбоносен. Имаме време до тогава да забележим за какво играхме по този начин през днешния ден през първата част и да се настроим за мача в София. “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР