Нарцисът Борисов не може да преглътне, че „шофьорът на самолет“

...
Нарцисът Борисов не може да преглътне, че „шофьорът на самолет“
Коментари Харесай

Борисов срещу Радев – Сталинградска битка и избиване на комплекси. Сравнението

Нарцисът Борисов не може да преглътне, че „ водачът на аероплан “ ще му натрие носа и ще му отнеме ореола на непобедимия, обожаван водач. Освен това ще изгуби властта, а с това недосегаемостта.

Мисълта, че ще стане вторичен воин разяжда Борисов като киселина.

Мутрите са при Радев, не при нас. Ние работим, - повтаря Борисов повече от година, само че самичък не си има вяра.

Нека съпоставим профилите на двамата и всеки да реши.

Румен Радев

Учените са безапелационни: новият изкуствен интелект ще е съвършен в случай че бъде основан по сходство на бойните водачи. Доказателствата са известни от дълго време. В Съединени американски щати от години работят по програмата „ Алфа”. Едно от най-важните умения на водача: да вземе решение незабавно. Същото се тренира непрекъснато и в Руската военно-въздушна академия „ Юри Гагарин”.

Най-общи черти и психически профил:

- Демонстративен вид. Повечето водачи са артистични натури. При оценка от 6 до 18 водачите реализират приблизително 11,7.

- Целеустременост и непримиримост. 16 от вероятни 18 точки.

- Педантичен вид. Най-вече във връзка с личните си решения – държи на тях до последно.

- Емоционален, само че умее да се самоконтролира. Готов е да влезе в спор и даже спор, от време на време и по малък мотив. Нетърпимост към фалша.

- Хипертимен вид. Изявена интензивност, автономия, словоохотливост. Обичат да летят, само че не считат, че би трябвало да изясняват за какво. Те просто летят, тъй като желаят.

- Елементи на дистимен вид държание. Колебание, меланхолия и моменти на уязвимост. Производни от прочувствени прекарвания и нарушаване на настроението. 6 от 14 точки.

- Прояви на тревога и нерешителност. Недостатъчна упоритост при взимане на обещано решение, поради подозрения в неговата точност. Колебливост – да, само че доста по-малко от хората с други специалности.

- Тънка душевна сензитивност. Улавя неща, които доста други даже не виждат.

- Емотивен вид. Пилотът е сърдечен човек, открит, радушен, съпричастен. Агресивността не му е присъща, въпреки специалността му да е подготовка за военни дейности.

- Циклотимен вид темперамент. Човек с положително въодушевление, необятен, открит, привлекателен.

Интелигентността е доста значим детайл. Пилотите учат и боравят с доста комплицирана техника, постоянно последно потомство, близка до галактическата. Преминават безчет проби за психическа резистентност и физически натоварвания.

Казано с едно изречение: военният водач е стоманен човек, само че с детска, поетична душа.

***

Горното не важи за Борисов. За него Радев е човек на Кремъл, русофил, членувал в Българска комунистическа партия и прочие Не го интересува че президента е във Военно-авиационния лицей „ Максуел”, щата Алабама.

Бойко Борисов

В края на 90-те години на м.в. задкулисието търси нов човек, който да го съставлява във властта. Откриват Борисов. Не обичал да губи, обичал парите, пъклен харесвал да господства над другите, поклонение пред боса. Нарцисизмът е в кръвта му. Идеалният човек за „ нов политически план “. Първият тест е защитата на Тодор Живков. Това е втората школа, изкарана от Борисов. Първата е интимната връзка с Цветелина Бориславова, щерка на техническо лице от службите, работило дълги години в български посолства в чужбина. Бориславова знае няколко езика и по разкази на някогашни хора от службите, е била обвързвана с тях. Цветелина изиграва решаваща роля за това Борисов да се трансформира в цел на задкулисието за дълготраен проект, обвързван с налагането на упоменатия към този момент модел на кръгове в Кремъл – основаване на олигархия, тръгнала първо от силови групировки, преминаваща през изсветляване на бизнеса, струпване на първичен капитал посредством придобиване на собствеността на съборената социалистическа стопанска система и трансформирайки я в база за мафиотизиране на ръководството, което да обезпечи на кукловодите финансово предимство и надзор върху политическия живот.

В плана забележително присъединяване има и Симеон Сакскобургготски. Той направи Борисов – под давление или по личен избор, това към този момент е без значение – основен секретар на Министерство на вътрешните работи. Че това не е инцидентно се потвърждава доста елементарно. В кабинета, който образува завърналия се от Мадрид български цар, доминират образовани хора, част от които ученици на влиятелни университети в чужбина, и натрупали опит в огромни компании и корпорации. На техния декор, назначението на Борисов за основен секретар на вътрешното министерство буди неразбиране.

Към плана по това време е привлечена и немската фондация „ Ханс Зайдел “, която публично финансира основаването на политическа партия Граждани за европейско развиване на България (ГЕРБ) в България.

Гудрун Щайнакер, някогашен заместник-посланик на Германия в София и някогашен дипломат в Скопие, споделя пред Дойче веле, че през 2006-2007 година западът е търсил вид за политически план, който да наложи надзор върху икономическия и престъпен хайлайф в България.

Щайнакер: „ Имаше очаквания, че напористият Цветан Цветанов, дългогодишната дясна ръка на доста известния кмет на София Бойко Борисов и вътрешен министър от 2009 година, ще успее да вкара ред. Партийната база на ГЕРБ бяха полицейските сили в България, в които Бавария към този момент беше вложила съществено. След 11 години резултатът е непретенциозен. ГЕРБ са на власт съвсем непрестанно от 2009 година насам. Елитите са същите като преди. Корупцията процъфтява с нови способи, с цел да се присвоят даже и парите от Европейски Съюз “.

Но и това не е цялостната картина на средите, които отглеждат Борисов. Джордж Сорос и неговото „ Отворено общество “. Макар и недолюбван в значително страни от Европа и по света, милиардерът Сорос съумява да прокарва свои планове и политики даже там, където не е мечтан. Връзката на института на Сорос и Бойко Борисов реализира Цветелина Бориславова.

Както се вижда Борисов е основан от същински интернационал. Банкя измества Правец. Уж болшевик, само че герой против комунистите. Уж с дядо, погубен от националната власт, но в неуточнен сюжет. Кадър на школата в Симеоново и Министерство на вътрешните работи, само че въпреки всичко не от Държавна сигурност, а от службата за пожарната. Участник във възродителния развой, само че сякаш като подпомагащ прибирането на реколтата… Стажувал в силова формация във време, когато границите сред престъпното и законното действие са тънки колкото цигарена хартия, само че и сътрудничил на службите под псевдоним „ Буда “. Герой от мъгляви истории в Унгария и Чехия, свързани с обири и трафик на коли. Всичко това плюс още доста пикантни, само че правилни обстоятелства, разказани от американския дипломат в София Джон Байърли в края на 2010 година, в която той оповестява на Вашингтон, че тогавашният кмет на София Бойко Борисов е участник в " тежки престъпни действия ".

Друг дипломат на Съединени американски щати в София – Джеймс Пардю в никакъв случай не е крил своето отношение към Борисов, неговата стъкмена биография и ръководството му. През 2020 година дипломатът декларира: „ Борисов на процедура трансформира България в еднопартийна страна “. Най-меко казано.

Прибавете чекмеджето с пачките и златото, револвера до главата в спалнята, мистериозно изчезналите десетки милиарди (сравнете с 50-те левчета милостиня) през последните години, нагласените публични поръчки, дружата му с Пеевски и проведената престъпност...

Разбира се това е къс вид на профилите на двамата. Но са задоволителни всеки да си сформира визия и желание.

Борис Петков

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР