Народното събрание започва работа още на 1 септември заради много

...
Народното събрание започва работа още на 1 септември заради много
Коментари Харесай

Народното събрание започва работа още на 1 септември

Народното събрание стартира работа още на 1 септември поради доста належащи задания, написа Новини.бг.

 

Промени в Наказателния кодекс, военната помощ и възможен „ ремонт “ на Изборния кодекс са измежду идните задания пред депутатите.

 

На 1 септември националните представителите ще стартират с парламентарен надзор и чуване на министри.

 

Парламентът се мести в постройката на някогашния Партиен дом за непрекъснато, ще заседава тук най-малко до края на 49-тото Народно събрание. Това заяви при започване на месеца публично пред публицисти ръководителят на Народното събрание Росен Желязков.


Желязков запозна представителите на медиите с условията, при които Народното събрание ще работи в постройката на пл. „ Княз Александър I “ №1.

 

" Народните представители ще влязат в реновираната преди няколко години зала " Света София " за първото си постоянно съвещание след лятната почивка - на 1 септември ", сподели Желязков.

 

Той разясни, че обичайна Сграда на съединението се нуждае от сериозен ремонт. По думите му би трябвало да се направи подробно проучване и да се стартира реорганизация, защото историческата постройка не е ремонтирана от десетилетия.

 

" Тя е културна полезност от национално значение и би трябвало да бъде непокътната, като най-належащото, с изключение на инфраструктурата, е ремонтът на покрива, тъй като дава съществени течове, което към този момент си проличава и по фасадата на Народното събрание. Това са невидими проблеми, само че те могат да бъдат предпоставки да не се работи обикновено още през зимния интервал. Има приключване на фреон, има огромни загуби на вода, би трябвало да се направи и проучване със сериозна реорганизация на отоплителната система ", съобщи още Желязков.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР