Народното събрание взема неинформирани решения. В Комисията по отбрана, когато

...
Народното събрание взема неинформирани решения. В Комисията по отбрана, когато
Коментари Харесай

Ченчев: Народното събрание взема неинформирани решения

Народното заседание взема неинформирани решения. В Комисията по защита, когато трябваше да се дебатира и съгласува изпразването на военните ни хранилища със снаряди, които сякаш били с изминал период на валидност, по-късно нямаше поднесен отчет от страна на Министерство на защитата и към ден сегашен. Нито един депутат не знае какъв брой снаряди би трябвало да сме дали, изпразнени ли са складовете, какъв е срокът на валидност. Това съобщи заместник-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Иван Ченчев в ефира на Българска национална телевизия.

Според него това държавно управление не е осъществило политиките, които са били заложени.

" Един избор на съмнение не е единствено математика, той има за цел да покаже на хората нередностите в политическите дейности. Политическите дейности сочат, че освен това държавно управление няма никакво усъвършенстване. Мерките, които бяха заложени, въобще не бяха изпълнени, нещата, които се случиха са комични ", изясни депутатът от " Българска социалистическа партия за България ".

Той изясни, че от известно време желаят оставката на Тодор Тагарев.

" Политиката, която Тодор Тагарев води, е доста едностранчива и във връзка с страйкърите. Това са пропуски от страна на Министерство на защитата ", разяснява Ченчев.

Според него изхода от политическата рецесия е оформянето на националните цели и дела.

" Вчера доста съществено обсъдихме казуса с демографията с представители от Европа и от офиса на господин Станишев. Там ситуацията е пагубно. Смятам, че това е една от националните ни дела ", посочи Иван Ченчев.

Заместник-председателят на " Българска социалистическа партия за България " изясни при какви изискване парламентарната група ще утвърди бюджета на страната.

" Българска социалистическа партия ще поддържа нещо в бюджета на Асен Василев, в случай че има то е обществено и положително. Виждаме,че в последните седмици, че ще подвигат пенсиите и заплатите, в случай че в действителност е по този начин, ще го подкрепим, само че няма да подкрепим бюджет с такива налози ", изясни Ченчев.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР