Народното събрание трябва да се събере още утре и да

...
Народното събрание трябва да се събере още утре и да
Коментари Харесай

Васил Велев: Парламентът трябва да се събере утре

Народното заседание би трябвало да се събере още на следващия ден и да анулира наредбите в Закона за потребителите, които постановяват, че цените би трябвало да бъдат такива, каквито са били през последнинте три месеца. Това значи, че цените няма да се намалят, сподели ръководителят на Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ) Васил Велев по Канал 3.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1811
"Ограничението на цените ще докара до далавера и черна борса ", сподели още събеседникът на медията. Той също уточни, че е належащо и директна финансова поддръжка за бизнеса. "Голяма част от депутатите през днешния ден гласоподаваха новия закон за изключителното състояние без даже да знаят какво подписват ", сподели още той.

Депутатите одобриха Закона за ограниченията по време на изключително състояние

В предаването "Офанзива " с Любо Огнянов участваше и Димитър Манолов – ръководител на "КТ Подкрепа. Той се съгласи с Велев във връзка с ограничение на цените на стоките. "Струва ми, че с администрация не може да се контролират цените ", сподели още синдикалният водач.



Димитър Манолов

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1811  Депутатите одобриха Закона за ограниченията по време на изключително състояние Депутатите одобриха Закона за ограниченията по време на изключително състояние  Европейска комисия предлага да се задейства Общата защитна уговорка на Пакта за непоклатимост и напредък Европейска комисия предлага да се задейства Общата защитна уговорка на Пакта за непоклатимост и напредък  Народното събрание ще заседава единствено в четвъртък и петък Народното събрание ще заседава единствено в четвъртък и петък
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР