Народното събрание Точката бе включена в днешната програма на депутатите,

...
Народното събрание Точката бе включена в днешната програма на депутатите,
Коментари Харесай

Създадоха Временна анкетна комисия за Конституцията, но без участието на представители на БСП

Народното заседание Точката бе включена в днешната стратегия на депутатите, защото през вчерашния ден преди гласуването на решението, съвещанието бе прекъснато заради липса на кворум.
" За " основаване на комисията гласоподаваха 116 народни представители, " срещу " - 52 и " въздържали се " -1, с което плана на решение бе признат.
 Депутатите основават краткотрайна комисия за плана за Коснтитуция на ГЕРБ Депутатите основават краткотрайна комисия за плана за Коснтитуция на ГЕРБ
Парламентът ще гласоподава Проект на решение за основаване на Временна комисия за разглеждане на план на Конституцията на Република Българ...
Предложението за основаване на комисията е на доктор Даниела Дариткова и ПГ на ГЕРБ . Комисията ще работи в период от 2 месеца. Целта й е да разисква и проучва плана на Конституция и да предлага съответни оферти за промени в него.
За ръководител на Комисията бе определена Десислава Атанасова от ГЕРБ, а за нейн заместител Искрен Веселинов от " Обединени патриоти "..
От Българска социалистическа партия не предложиха членове на комисията. „ От името на Българска социалистическа партия ясно и изрично декларирахме, че няма да вършим предложенията и няма да участваме в тази комисия “, сподели секретарят на Българска социалистическа партия Филип Попов, представен от Фокус. Българска социалистическа партия също показаха недоволството си за какво ГЕРБ оферират самостоятелния народен представител Спас Панчев за член на комисията.
От Движение за права и свободи също не предложиха членове на комисията и напуснаха пленарната зала.
 Успя ли Борисов посредством Народното събрание да си обезпечи елементарен метод за смяна на Конституцията? Успя ли Борисов посредством Народното събрание да си обезпечи елементарен метод за смяна на Конституцията?
48 депутати ще могат да предизвикват референдум по значим въпрос – дали има огромен гаф в новия Изборен кодекс, посредством който ще може да с...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР