Народното събрание ще заседава извънредно. В дневния ред са включени

...
Народното събрание ще заседава извънредно. В дневния ред са включени
Коментари Харесай

НС ще заседава извънредно, изслушват регионалния министър за Хемус

Народното заседание ще заседава изключително. В дневния ред са включени чуване на служебния районен министър Иван Шишков и парламентарен надзор към министри от служебния кабинет.

Народното заседание ще изслуша служебния министър на районното развиване и благоустройството Иван Шишков за строителството и напредъка на трансевропейския транспортен кулоар IV в частта му, която минава през територията на страната ни в сектора Видин-Кулата, автомагистралите " Хемус " и " Черно море ". Искането на чуването е импортирано от Българска социалистическа партия.

Предвиден е и ексклузивен парламентарен надзор, в който на въпроси на депутати ще дават отговор служебният вицепремиер и транспортен министър Христо Алексиев, правосъдният министър Крум Зарков и районният – Иван Шишков, към който има и най-вече въпроси и питания – общо 31.

Министър Шишков ще осведоми Народното събрание за поддържането и ремонтите на републиканските пътища, за положението на пътя Русе-Бяла и за подхванатите действия за подсилване на свлачища по републиканската пътна мрежа.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР