Народното събрание ще събере не народни представители, а мнозинство от

...
Народното събрание ще събере не народни представители, а мнозинство от
Коментари Харесай

Костадинов не вижда народни представители, а евроатлантическа тълпа

Народното събрание ще събере не народни представители, а болшинство от безразборна евроатлантическа навалица. Toва съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов в декларация от

Той запита хората дали са удовлетворени от това, което виждат в залата в Народното събрание и дали са удовлетворени от извършените предварителни парламентарни избори, като категорично посочи, че се обръща единствено и само народа, а не към депутатите в словото си.

Мнозинството от народа се въздържа от присъединяване в изборите и никой няма по какъв начин да приказва от името на народа, регистрира Костадинов. Тези хора ли (депутатите - б.р.) очаквате да ви ръководят, да бъдат обективни и користни в дейностите си, както всички се заклели. Не си мислете, че това е нещо ново, обърна се Костадинов към обществото.

Кой ще спре, кой ще резервира българския лев и няма да допусне унищожаването му, заменяйки го с еврото, кой ще върне независимостта на страната ни, запита Костадинов. " Възраждане " е инструментът по тази причина и няма да спрат да се борят за нито един българин и за нито една българска душа.

България заслужава нови водачи и е извънредно време политиката да бъде ръководена от мъже, а не от мижитурки, безапелационен бе Костадинов. " Възраждане " желае да изправи на крайници България и не желаят повече страната ни да е васална територия. Партията на Костадин Костадинов ще се бори за демографското развиване на страната, ще се борят срещу зелената договорка, ще пазят националния интерес на страната, няма да позволен въвличането на България във войната в Украйна.

България заслужава съзнателно ръководство, качествено обучение и заслужено възнаграждение на труда си, сподели още Костадинов. С лозунга " Време е за Възраждане " Костадин Костадинов приключи речта си послание към народа от пленарна зала.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР