Народното събрание ще изпрати 2017 г. с един своеобразен рекорд

...
Народното събрание ще изпрати 2017 г. с един своеобразен рекорд
Коментари Харесай

Над 7 500 посетители на Народното събрание през 2017-а бележат рекорд

Народното заседание ще изпрати 2017 година с един самобитен връх - става известно, че постройката на Народното събрание е посетена от над седем хиляди и петстотин души, които са се присъединили в по този начин наречената стратегия за просветителни комуникациии.  Интересът е огромен, споделят чиновниците в пресцентъра на Народното събрание, а режимът е оптимално улеснен. 

За групите визитата на постройката на законодателното заседание е същинска атракция  - идват с деца от детски градини, възпитаници, студенти, жители на друга възраст и от най-закътаните места на България.  Народното събрание е все по-желана цел за посещаване и на групи от чужбина. В дните на пленарни съвещания посетителите могат да проследят парламентарните диспути от балкона, като протоколът повелява председателстващият Народното събрание да ги поздрави, а  депутатите да им ръкопляскат.

Какво още включва една обиколка на постройката на Народното събрание и какво споделиха гости на парламентарната постройка и чиновници в законодателната институция на България, чуйте от репортажа на Виолета Ашикова - в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР