Народното събрание ратифицира изменение на Споразумението между правителството на България

...
Народното събрание ратифицира изменение на Споразумението между правителството на България
Коментари Харесай

НС ратифицира изменение на Споразумението за предоставяне на офис на Световната банка в София

Народното заседание ратифицира изменение на Споразумението сред държавното управление на България и Международната банка за възобновяване и развиване за даване на офис на Световната банка в България.

В отчета на комисията по бюджет и финанси се показва, че съглашението е утвърдено от Народното събрание със закон, обнародван в "Държавен вестник ". То планува оказване на финансова поддръжка от българска страна за дълготрайно позициониране и действие на Офис на Световната банка за споделени услуги. Посочва се, че офисът за споделени услуги е открит на 18 юли 2019 година

Подвиквания и обвинявания в Народното събрание, оставките обаче са факт

След пускане на неговата активност мениджмънтът на Банката е показал интерес за позициониране на чиновници, работещи и в други области, с изключение на в началото плануваните в бранша на осведомителните технологии, което ще докара до разширение на спектъра на дейностите и услугите предоставяни от Офиса в София, се показва в отчета.

По калкулации на Банката първичните капиталови разноски за разширението на Офиса се чака да възлязат на 515 хиляди евро, които се планува да бъдат осъществени през 2021 година Текущите разноски за недвижимо имущество за интервал от пет години за времето от 2021 до 2025 година се чака да бъдат в размер на към 713 хиляди евро.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР