Народното събрание прие предложението на ГЕРБ депутатът Стефан Апостолов да

...
Народното събрание прие предложението на ГЕРБ депутатът Стефан Апостолов да
Коментари Харесай

Сричащият депутат от ГЕРБ стана секретар на парламента

Народното заседание одобри предлагането на ГЕРБ депутатът Стефан Апостолов да стане секретар на 47-то Народно заседание. Той заменя на поста Стефан Шилев от Пловдив, като предлагането пристигна от ръководителя на парламентарната група на партията Десислава Атанасова, заяви actualno.com.
Той стана прочут със сричането си от трибуната на Народното събрание през 2018-а година, когато още веднъж беше народен представител от ГЕРБ.

Припомняме, че на последните парламентарни избори, синът на кмета на Симитли Апостол Апостолов, прочут със половите си подмятания към някогашния министър председател Бойко Борисов, е получи 90% от преференциите в 26 секции. А на три места - Градево, Ракитна и Симитли взима 100 % за своята партия.

По време на днешното съвещание народните представители направиха и промени в състава на непрекъснати парламентарни комисии. Димитър Недялков от " Продължаваме Промяната " стана член на Комисията по труда и обществената политика и на Комисията за директното присъединяване на жителите и взаимоотношението с гражданското общество.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР