Народното събрание прекрати преждевременно заседанието си. Предложението беше направено от

...
Народното събрание прекрати преждевременно заседанието си. Предложението беше направено от
Коментари Харесай

НС прекрати заседанието си по идея на ГЕРБ, остави окончателното приемане на Изборния кодекс за утре

Народното заседание приключи прибързано съвещанието си. Предложението беше направено от зам.-председателя на политическата група на ГЕРБ Красимир Ципов.
Идеята му беше подкрепена от 109 депутати, " срещу "   бяха 78 и " въздържали се " - 2, с което предлагането бе признато.
 Гласуваме по желание – или на машина, или с хартиена бюлетина, взеха решение депутатите Гласуваме по желание – или на машина, или с хартиена бюлетина, взеха решение депутатите
Депутатите утвърдиха дефинитивно концепцията на ръководещите за въвеждане на смесено гласоподаване – и на машина, и с обичайна хартие...
В последна сметка депутатите взеха решение окончателното приемане на измененията в Изборния кодекс да бъдат гласувани на следващия ден.
Работата на народните представители бе прекратена, до момента в който група прoтecтирaщи против държавното управление, измежду които майките на деца с увреждания от " Системата ни убива " и Никoлa Вaпцaрoв, приближeн нa Мaя Мaнoлoвa и члeн нa " Изпрaви ce.БГ ", влязоха в дeлoвoдcтвoтo нa Нaрoднoтo cъбрaниe.
Те обявиха, че. Майки от „ Системата ни убива “  се намират във фоайето дружно с дете с увреждане.
Те скандират „ оставка “ и.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР