Народното събрание прекъсна работата си след две проверки на кворума,

...
Народното събрание прекъсна работата си след две проверки на кворума,
Коментари Харесай

Липса на кворум прекрати заседанието на парламента


Народното събрание прекъсна работата си след две инспекции на кворума, които инспекции не записаха нужни 121 депутати в пленарната зала.

В програмата на Народното събрание за през днешния ден беше още първо четете на измененията в Антикорупционния закон и в Закона за устройство на територията.

В знак на отвращение депутатът Искрен Митев от " Продължаваме промяната " направи непристоен коментар от трибуната на Народното събрание: " Движение за права и свободи, ГЕРБ и " Възраждане " попречиха да се одобряват четири закона, свързани с Плана за възобновяване и резистентност. Хората, които настояват, че се борят за България, демонстрираха " междинен пръст " на всички и най-много на себе си и най-много на своите гласоподаватели ".

Народното събрание приключи работата си след две инспекции на кворума, които инспекции не записаха нужни 121 депутати в пленарната зала.

В програмата на Народното събрание за през днешния ден беше още първо четете на измененията в Антикорупционния закон и в Закона за устройство на територията, отбелязва БНР.

В знак на отвращение депутатът Искрен Митев от " Продължаваме промяната " направи непристоен коментар от трибуната на Народното събрание: " Движение за права и свободи, ГЕРБ и " Възраждане " попречиха да се одобряват четири закона, свързани с Плана за възобновяване и резистентност. Хората, които настояват, че се борят за България, демонстрираха междинен пръст на всички и най-много на себе си и най-много на своите гласоподаватели ".

По-рано денем Народното събрание върна някогашният ръководител на Комисията за енергийно и водно контролиране Иван Иванов отпред на регулатора до встъпване в служба на нов началник.

Предложението беше направено от " ИТН ", откакто Конституционният съд разгласи избирането на ръководителя на регулатора Станислав Тодоров за противоконституционно.

Депутатите взеха решение още бащите и осиновителите да могат да употребяват два месеца отпуск за развъждане на дете до 8-годишна възраст. Отпускът ще може да се употребява едновременно или на части. Условието е бащата да не е вземал отпуск за развъждане на дете до двегодишна възраст.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР